Set şampon pe bază de usturoi

Deja celebrul set cu şampon cu usturoi de la Farmasi Cosmetics la un preţ special la comanda cu înregistrare în magzinul online. Este cel mai vândut produs al firmei. Şamponul cu usturoi şi capixzl cât şi balsamul (masca de păr) pe bază de usturoi şi serul concentrat de usturoi ajută într-o primă etapă la stoparea căderii părului. Folosirea îndelungată a şamponului încurajează şi îndesirea-creşterea firelor de păr.

Mai jos aveţi formularul de înregistrare cu comandă. IMPORTANT: dacă aveţi deja cont în magazinul online Farmasi nu îl puteţi dubla. Mai clar: nu completaţi formularul dacă aveţi deja cont pentru că este inutil.

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Doresc:
  Pentru 62 lei: un şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + o mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 107 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 77 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 100 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 115 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 195 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225gr + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj True color + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 205 lei (transport GRATUIT prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + masca de par cu keratina 30ml + cadou de bun venit (un ruj lichid + un sampon cu usturoi 500ml) + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Tratament cu usturoi pentru par

  Set şampon cu usturoi Farmasi Cosmetics

  O ofertă specială de car eputeţi beneficia la comanda cu înregistrare de pe acest website. Completaţi corect formularul de mai sus şi bifaţi setul de produse pe care îl doriţi.

  ✔️Pentru 34,88 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + catalogul cu pagini parfumate + transport.
  ✔️Pentru 41,18 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport.
  ✔️Pentru 49,58 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport.
  ✔️Pentru 88,08 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 500 gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport.
  ✔️Setul de bun venit cu 16 produse la 76 de lei (transport în preţ). În cutie cu capac magnetic: catalogul în curs, 6 mostre parfum, cremă de faţă cu arbore de ceai, 𝐬̧𝐚𝐦𝐩𝐨𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐞𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚̆𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐜𝐮 𝐮𝐬𝐭𝐮𝐫𝐨𝐢 𝐬̧𝐢 𝐜𝐚𝐩𝐢𝐱𝐲𝐥, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, 3 broşuri cosmetice.
  ℹ️IMPORTANT: cosmeticele pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl nu miros a usturoi. Produsele sunt disponibile în limita stocului.

  set usturoi

  Usturoiul – cum ajută la creșterea părului

  Sursa informaţiei: www.libertateapentrufemei.ro

  Usturoiul este o sursă bogată de sulf, al treilea mineral ca și cantitate din organism și are un rol important în creșterea părului.
  Acesta este esențial în dezvoltarea de cheratină, proteina ce oferă părului structura și forma ca strat protector.
  O cantitate insuficientă de sulf în păr conduce la vulnerabilitate și la ruperea ușoară a acestuia.

  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply

  *