Afacere MLM Farmasi România

Afacere MLM Farmasi România – Despre Farmasi Cosmetics. Despre o nouă afacere MLM în România: Farmasi prezentă la noi în ţară din iunie 2019.

Afacere MLM Farmasi pe care o recomandăm ca stabiitate şi sursă de venit online. Munceşti în ritm propriu şi faci bani pe care îi primeşti în propriul cont.

Nu trebuie să ai firmă, nu este necesar să ai SRL pentru a primi bani din această afacere. Totul este extrem de simplu: îşi dezvolţi propria reţea de reprezentanţi şi câştigi bani. De reţinut: dacă într-o campanie câştigi sub 50 lei aceşti bani revin în cont pentru a face (achita) alte comenzi. Peste această sumă primeşti banii în contul personal bancar – IBAN (pe convenţie sau pe factură funcţie de situaţie).

Bani online cu Farmasi pe care îi poţi câştiga în ritm propriu de lucru.

Oferta firmei îi avantajează absolut şi pe toţi clienţii şi reprezentanţii. Te înscrii, beneficiezi de reduceri şi dacă te decizi îţi dezvolţi structura proprie pentru a face bani. Dar şi în calitate de client vei avea de câştigat: reduceri, cadouri şi bonusuri periodice.

Inscriere farmasi Cosmetics

Afacere MLM Pharmasi România

Afacerea Farmasi România este bazată pe un sistem MLM. Ce înseamnă o afacere MLM cum este Farmasi? Înseamnă că puteţi câştiga bani online sau prin prezentări directe. Bani pe care îi obţineţi în ritm propriu de lucru. MLM sau “afacere MLM” înseamnă o structură de tip “multilevel marketing” sau, mai pe româneşte, vânzări într-un sistem pe tip structură pe mai multe niveluri. iar din acest sistem sau mai clar prin intermediul afacerii MLM primţi un comision în urma promovării produselor. Toate produsele la găsiţi cu promoţii şi oferte în catalog Farmasi pentru România.

Câştiguri cu Farmasi Cosmetics

Bonusul personal Farmasi se fundamentează pe volumul de grup. Apoi pe volumul personal. Dar pentru lideri volumul de grup este cel mai important. Este important să consultaţi tabelul de mai sus pentru a înţelege nivelurile de câştiguri. Valoarea în procente reprezintă câştigurile pe care le obţineţi din volumul de grup.

Procentele sunt stabilite funcţie de nivelul de vânzări atins. Un nou nivel impune un minim de vânzări şi un maxim. Aceste doua sume de vânzări (minim şi maxim) impun valoarea câştigurilor în procente.

Veţi constata că sunt 8 niveluri diferite. Maximul de volum de grup este de 30.000 de puncte valorice (PV). Pentru atingerea acestui nivel dar şi pentru tot ce este mai sus se primeşte o valoare de bonus personal de 22%.

Afacere MLM cosmetice Farmasi

Bonus de grup Farmasi

Câştigaţi bonsuri de grup în funcţie de nivelul de bonus alocat şi de consultanţii din “prima generaţie” (linia 1, directă). Prima generaţie este reprezentată de consultanţii activi pe care i-aţi recrutat direct, personal. Sunt persoanele pe care le instruiţi, le sponsorizaţi direct. Sunt consultanţii al căror sponsor sunteţi.

Bonusurile de grup sunt calculate pe baza diferenţei dintre nivelul tău de bonus şi nivelul de bonus al consultanţilor din prima generaţie. Calculul bonusului se face pe fiecare coloană în parte din ce câştigă fiecare lider din propria structură, câştigul liderului fiind scăzut din suma totală de volum (22%).

Afacere Cosmetice MLM Farmasi

Calcul plan marketing Farmasi

Pornim de la o formulă de calcul ce presupune că aţi atins un volum de grup Farmasi (VG) de 22%. Adică aveţi un nivel maxim atins din propria structură (separat de liderii pe care îi aveţi în structură).

Aveţi de exemplu în prima linie (prima generaţie) un număr de 230 de consultanţi care vă susţin cele 22%.

Separat de aceşti 230 de consultanţi aţi reuşit să devoltaţi şi 5 lideri care fiecare în parte are propriul volum de grup. Aceşti 5 lideri din reprezentarea noastră grafică sunt Emilia, Iulian, Matei, Tatiana şi Diana. Aceste nume aleatorii sunt folosite doar pentru a exemplifica.

De la fiecare din aceşti lideri veţi avea de câştigat. Dar pe măsură ce ei se dezvoltă câştigul pe care o să îl obţineţi din structura lor o să scadă. Asta este vestea proastă.

Vestea bună este că ei o să vă ofere separat un câştig din volumul lor de grup. A doua veste bună: dacă aveţi doi lideri care ating propriul lor volum de grup de 22% vă calificaţi la nivelul de director de aur. Poziţia de director de aur Farmasi vă asigură bonusuri şi prime separate. Odată atins nivelul de director de aur, dezvoltând în prim generaţie doi directori, veţi primi un bonus de 2000 euro.

Volun grup farmasi cosmetics

Exemple de câştiguri de la lideri Farmasi

Luăm exemplul Emiliei, lider din structura noastră care a atins nivelul de volum de 15%. Bonusul de grup pe care îl câştigi de la Emilia se calculează raportat la nivelul tău de 22% şi cel al Emiliei de 15%.

Calculul pentru bonusul de grup de la Emilia se face înmulţind volumul de grup al Emiliei cu diferenţa dintre nivelul tău de bonus şi nivelul de bonus al Emiliei. În exemplul prezentat din cele 22% ale tale se scad cele 15% ale Emiliei (22%-15%). Diferenţa obţinută (7%) reprezintă bonusul pe care îl primeşti din reţeaua liderului tău (Emilia).

Un alt exemplu, pentru un alt lider din reţeaua ta: Iulian (la nivel 12%). Câştigul tău din reţeaua lui Iulian este de 22% minus 12%. Ceea ce înseamnă că veţi primi 10% din reţeaua liderului Iulian.

Tatiana a atins un nivel de 6%. Ceea ce înseamnă că din structura ei vei primi 22% (nivelul tău) minus 6% ai Tatianei = 16% profit obţinut din reaţaua Tatianei. Mai clar, câştigurile Tatianei ajung la Tatiana şi se scad din câştigurile tale (de 22%).

Plan de afacere Farmasi

Odată atins un volum de grup de 22% şi păstraţi acest nivel veţi beneficia de titlul de director Farmasi. Continuăm exemplul dat mai sus care include în prima generaţie dezvoltarea a 5 lideri: Emilia, Iulian, Matei, Tatiana şi Diana.

Afacere MLM Farmasi – obiectivul tu real pentru a câştiga bani în ritm propriu de lucru. Fie că doreşti la început să fii doar client sau consultant – vei avea de câştigat.

În concluzie: veţi avea de câştigat din colaborarea cu această firmă. Fie că veţi fi un simplu client sau clientă. Fie că sunteţi o persoană activă, fără firmă, dar doriţi să cţtigaţi bani. Iar pentru persoanele cu firmă şi experienţă: Farmasi este o mină de aur pe care trebuie doar să o exploraţi.

Afacere MLM Cosmetice
  • Farmasi Cosmetice Afacere MLM
5

Afacere MLM Farmasi

Afacere MLM Farmasi România – Despre Farmasi Cosmetics. Despre o nouă afacere MLM: Farmasi România prezentă la noi în ţară din iunie 2019.
Afacere MLM Farmasi pe care o recomandăm ca stabiitate şi sursă de venit online. Munceşti în ritm propriu şi faci bani pe care îi primeşti în propriul cont.
Nu trebuie să ai firmă, nu este necesar să ai SRL pentru a primi bani din această afacere. Totul este extrem de simplu: îşi dezvolţi propria reţea de reprezentanţi şi câştigi bani. De reţinut: dacă într-o campanie câştigi sub 50 lei aceşti bani revin în cont pentru a face alte comenzi. Peste această sumă primeşti banii în contul personal bancar – IBAN.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*