Inscriere Farmasi

Înscriere Farmasi cu comandă set de bun venit. Un kit de start ce conţine cele mai bune produse ale firmei pe care le puteţi achiziţiona o singură dată în prima comandă după înregistrare. 69,99 lei kitul de start + 12,99 transportul prin Urgent Cargus + cel mai nou catalog tipărit cu pagini parfumate 2,99 lei.

Nu puteţi comanda acest set de bun venit decât odată, în prima comandă. Important: nu vă puteţi dubla contul, nu vă puteţi face un nou cont. Nu insistaţi cu o nouă înregistrare. Setul de bun venit este primit doar după activarea contului Farmasi.

Setul de bun venit Farmasi conţine mai multe produse la 85,98 lei (transport în preţ). Veţi primi în cutie specială cu capac magnetic: catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire.

Formular înregistrare cu comandă:

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (bifaţi doar una din două, setul de bun venit are şi catalog):

  SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  Pentru 62 lei: un şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + o mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  ❤️În colet sunt în total 17 produse, tot ce se vede în fotografie:
  ✔️Şampon 225 ml pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea şi creşterea părului.
  ✔️Cremă pentru îngrijirea tenului 50 ml cu arbore de ceai.
  ✔️Gel terapeutic de masaj 150 ml cu efect dublu pe bază de castane.
  ✔️Pastă de dinţi 25 gr cu efect de albire.
  ✔️Ruj lichid Mat Au natural 203, 4ml
  ✔️6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă 1,4 ml sau pliculeţ).
  ✔️Catalogul în curs cu pagini parfumate.
  ✔️3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor pentru machiaj, broşura de oportunitate.
  ✔️O minunată cutie pentru produse cosmetice cu capac magnetic.
  📌Produsele au o reducere totală de 65% faţă de preţul de listare în catalog. Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, la înscrierea cu comandă.
  ℹ️Dacă aveţi deja cont Farmasi nu îl puteţi dubla, dacă aţi comandat deja kitul de start nu îl puteţi comanda a doua oară.

  Inscriere Farmasi cosmetics

  Pharmasi vă oferă produse cosmetice. Firma comercializează doar şi numai produse cosmetice! Este o firmă recunoscută internţional care promovează şi vinde direct produse cosmetice de calitate.

  Simplu… Chiar foarte simplu. Completezi formularul şi alegi una din două: kit de start sau catalog gratuit. Eu îţi propun kitul de start pentru ca include şi catalogul. În plus vei primi produse care 1. te ajută să înţelegi calitatea Farmasi şi 2. îţi vor fi de folos. Bun, cele 6 mostre de parfum le vor încânta pe doamne. Sunt în kit 6 monstre parfum farmasi la 1,4 ml. Dar celelalte produse vor fi la fel de pozitive şi te vor încânta atât ca produse cât şi ca prezentare dar şi pentru a le folosi.

  Setul de bun venit la inregistrare Farmasi FOTO

  set de bun venit Farmasi

   

  Setul de bun venit, sau kitul de start în prezentare video:

   

  Inscriere Farmasi Cosmetics

  Pe acest website te vei inscrie in cea mai importantă echipă Farmasi. Cum susţinem şi o spunem foarte clar: Pharmasi înseamnă clar Farmasi Cosmetics. Nu puteam alege un nume mai bun în România pentru această firmă decât o denumire adaptată la modernitate şi anume Pharmasi. pentru simplul motiv că Pharmasi înseamnă Farmasi pe internet iar Pharmasi Cosmetics este echivalent cu Farmasi Cosmetics.

  Inscriere Farmasi

  Nu te bucura decât dacă te înscrii de pe acest website. Pentru că dacă te înscrii direct în magazinul unline nu vei primi catalog, nu vei avea sponsor sau asitenţă. Un catalog Farmasi primeşti doar dacă te înscrii la noi în echipa Pharmasi.

  Inscriere Farmasi
  • Inscriere farmasi Cosmetics
  5

  Farmasi cosmetics inscriere

  Inscriere Farmasi Cosmetics – Echipa Pharmasi România. Ai două opţiuni la înregistrare: alege doar una. Pe acest website te vei inscrie in cea mai importantă echipă Farmasi. Cum susţinem şi o spunem foarte clar: Pharmasi înseamnă clar Farmasi Cosmetics. Nu puteam alege un nume mai bun în România pentru această firmă decât o denumire adaptată la modernitate şi anume Pharmasi. pentru simplul motiv că Pharmasi înseamnă Farmasi pe internet iar Pharmasi Cosmetics este echivalent cu Farmasi Cosmetics.