Inscriere Farmasi

Înscriere Farmasi cu comandă set de bun venit. Un kit de start ce conţine cele mai bune produse ale firmei pe care le puteţi achiziţiona o singură dată în prima comandă după înregistrare. 59,99 lei kitul de start + 12,99 transportul prin Urgent Cargus + cel mai nou catalog tipărit cu pagini parfumate 2,99 lei.

Nu puteţi comanda acest set de bun venit decât odată, în prima comandă. Important: nu vă puteţi dubla contul, nu vă puteţi face un nou cont. Nu insistaţi cu o nouă înregistrare. Setul de bun venit este primit doar după activarea contului Farmasi.

Setul de bun venit Farmasi conţine în total 17 produse la 75,98 lei (transport în preţ). Veţi primi în cutie specială cu capac magnetic: catalog cu pagini parfumate, şampon cu usturoi, ruj mat, cremă îngrijire ten, mască detoxifiantă, 6 mostre parfum, gel de masaj pe bază de castane, pastă de dinţi, cremă de mâini cu gălbenele, 3 broşuri de machiaj şi cosmetice Farmasi.

Formular înregistrare cu comandă:

Nume și prenume:

Telefon:

Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

Vreau (bifaţi doar una din două, setul de bun venit are şi catalog):

SETUL DE BUN VENIT la 75,98 lei: catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, transport inclus (plata la primire).

Pentru 33,48 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

SAU

Catalog gratuit trimis prin poştă în 6-15 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

❤️În colet sunt 17 produse:
✔️Şampon 225 ml pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea şi creşterea părului.
✔️Masca de ten detoxifiantă 80 ml pe bază de cărbune activ: reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat pentru un ten luminos și împrospătat.
✔️Cremă pentru îngrijirea tenului 50 ml cu arbore de ceai.
✔️Gel terapeutic de masaj 250 ml cu efect dublu pe bază de castane.
✔️Pastă de dinţi 112 gr cu efect de albire.
✔️Cremă de mâini 75 ml cu ulei de gălbenele.
✔️Ruj MATTE Merlot (culoare unică în toate seturile, culoarea nu poate fi aleasă).
✔️6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă 16 ml sau pliculeţ).
✔️Catalogul în curs cu pagini parfumate.
✔️3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor, brosura de oportunitate.
✔️Cutie dedicată pentru produse cosmetice cu capac magnetic.
📌Produsele au o reducere totală de 65% faţă de preţul de listare în catalog. Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, la înscrierea cu comandă.

Inscriere Pharmasi cosmetics

Pharmasi vă oferă produse cosmetice. Firma comercializează doar şi numai produse cosmetice! Este o firmă recunoscută internţional care promovează şi vinde direct produse cosmetice de calitate.

Simplu… Chiar foarte simplu. Completezi formularul şi alegi una din două: kit de start sau catalog gratuit. Eu îţi propun kitul de start pentru ca include şi catalogul. În plus vei primi produse care 1. te ajută să înţelegi calitatea Farmasi şi 2. îţi vor fi de folos. Bun, cele 6 mostre de parfum le vor încânta pe doamne. Sunt în kit 6 monstre parfum farmasi la 1,4 ml. Dar celelalte produse vor fi la fel de pozitive şi te vor încânta atât ca produse cât şi ca prezentare dar şi pentru a le folosi.

Setul de bun venit la inregistrare Farmasi FOTO

Setul de bun venit, sau kitul de start în prezentare video:

Inscriere Farmasi Cosmetics

Pe acest website te vei inscrie in cea mai importantă echipă Farmasi. Cum susţinem şi o spunem foarte clar: Pharmasi înseamnă clar Farmasi Cosmetics. Nu puteam alege un nume mai bun în România pentru această firmă decât o denumire adaptată la modernitate şi anume Pharmasi. pentru simplul motiv că Pharmasi înseamnă Farmasi pe internet iar Pharmasi Cosmetics este echivalent cu Farmasi Cosmetics.

Inscriere Farmasi

Nu te bucura decât dacă te înscrii de pe acest website. Pentru că dacă te înscrii direct în magazinul unline nu vei primi catalog, nu vei avea sponsor sau asitenţă. Un catalog Farmasi primeşti doar dacă te înscrii la noi în echipa Pharmasi.

Inscriere Farmasi
  • Inscriere farmasi Cosmetics
5

Farmasi cosmetics inscriere

Inscriere Farmasi Cosmetics – Echipa Pharmasi România. Ai două opţiuni la înregistrare: alege doar una. Pe acest website te vei inscrie in cea mai importantă echipă Farmasi. Cum susţinem şi o spunem foarte clar: Pharmasi înseamnă clar Farmasi Cosmetics. Nu puteam alege un nume mai bun în România pentru această firmă decât o denumire adaptată la modernitate şi anume Pharmasi. pentru simplul motiv că Pharmasi înseamnă Farmasi pe internet iar Pharmasi Cosmetics este echivalent cu Farmasi Cosmetics.