Inscriere Farmasi

Inscriere Farmasi Cosmetics – formularul de înregistrare. Înscriere Farmasi cu două opţiuni ambele avantajoase. Alege ce ţi se potriveşte şi vei primi la final ce îţi doreşti plus un sponsor dedicat. Este cea mai bună ofertă din România pentru inscriere Farmasi Cosmetics.

Alege la inscriere Farmasi (prin bifă) una din două opţiuni. Înregistrare cu kit de start la doar 72,98 lei cu 15 produse incluse (inclusiv catalog şi transport prin curier). Sau poţi alege doar un catalog gratuit pe care o să îl primeşti pe cheltuiala noastră prin poştă.

Kit de bun venit Farmasi – 15 produse cosmetice la doar 72,98 lei(transport în preţ): catalog, şampon, ruj mat, cremă îngrijire ten, mască detoxifiantă, 6 mostre parfum, gel pentru ten, pastă de dinţi, detergent concentrat lichid, ghid îngrijirea tenului.

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi una din două):
Kit de Start la 62,99 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon, ruj mat, crema îngrijire ten, mască detoxifiantă, gel de masaj, pastă de dinţi, detergent concentrat, ghid îngrijirea tenului, transport inclus, plata la primire).
SAU
Catalog gratuit.

-----------------------------------------------------------

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Inscriere Pharmasi cosmetics

Pharmasi este de fapt Farmasi Cosmetics România, site-ul unui lideri de structură. Simplu… Chiar foarte simplu. Completezi formularul şi alegi una din două: kit de start sau catalog gratuit. Eu îţi propun kitul de start pentru ca include şi catalogul. În plus vei primi produse care 1. te ajută să înţelegi calitatea Farmasi şi 2. îţi vor fi de folos. Bun, cele 6 mostre de parfum le vor încânta pe doamne. Sunt în kit 6 monstre parfum farmasi la 1,4 ml. Dar celelalte produse vor fi la fel de pozitive şi te vor încânta atât ca produse cât şi ca prezentare dar şi pentru a le folosi.

Kitul de bun venit, sau kitul de start îl poţi consulta aici:

Kit start Pharmasi Cosmetics

Inscriere Farmasi Cosmetics

Pe acest website te vei inscrie in cea mai importantă echipă Farmasi. Cum susţinem şi o spunem foarte clar: Pharmasi înseamnă clar Farmasi Cosmetics. Nu puteam alege un nume mai bun în România pentru această firmă decât o denumire adaptată la modernitate şi anume Pharmasi. pentru simplul motiv că Pharmasi înseamnă Farmasi pe internet iar Pharmasi Cosmetics este echivalent cu Farmasi Cosmetics.

Inscriere Farmasi

Nu te bucura decât dacă te înscrii de pe acest website. Pentru că dacă te înscrii direct în magazinul unline nu vei primi catalog, nu vei avea sponsor sau asitenţă. Un catalog Farmasi primeşti doar dacă te înscrii la noi în echipa Pharmasi.

Inscriere Farmasi
  • Inscriere farmasi Cosmetics
5

Farmasi cosmetics inscriere

Inscriere Farmasi Cosmetics – Echipa Pharmasi România. Ai două opţiuni la înregistrare: alege doar una. Pe acest website te vei inscrie in cea mai importantă echipă Farmasi. Cum susţinem şi o spunem foarte clar: Pharmasi înseamnă clar Farmasi Cosmetics. Nu puteam alege un nume mai bun în România pentru această firmă decât o denumire adaptată la modernitate şi anume Pharmasi. pentru simplul motiv că Pharmasi înseamnă Farmasi pe internet iar Pharmasi Cosmetics este echivalent cu Farmasi Cosmetics.