Despre Oferta Farmasi

Despre Farmasi se vorbeşte de zeci de ani. Iar inscriere Farmasi România este posibilă din 2019. Primul Catalog Farmasi a fost publicat în iunie. Iar comanda Farmasi se poate face doar din magazinul online. Totodată este de reţinut că această firmă de produse cosmetice este una de tip MLM. Ce înseamnă MLM: “multilevel marketing”. Altfel spus oferă clienţilor şi consultanţilor mai multe avantaje decât un simplu magazin online de produse cosmetice.

Despre Farmasi România o să încercăm să vă aducem cât mai multe informaţii generale dar şi specifice în acest articol dedicat. Sunt date pe care le considerăm importante dacă vă decideţi să deveniţi client(ă) sau consultant al acestei firme de produse cosmetice.

Discountul acordat după înscriere

Atât pentru clienţii magazinului online cât şi pentru consultanţi sau potenţiali lideri este important de reţinut că orice comanda Farmasi indiferent de valoare beneficiază de reducere faţă de preţul de catalog. Discountul pentru comanda Farmasi nu este stabilit de valoarea totala ci de tipul de produs. Sunt doua categorii de produse cu reduceri specifice.

Reduceri comandă Farmasi

Produsele Dr. Tuna şi Mr Whipes beneficiază de o reducere maximă de 30% faţă de preţul afişat în catalog. Toate celelalte produse, inclusiv parfumurile şi produsele cosmetice pentru îngrijirea locuinţei au o reducere de 23% faţă de preţul de listare în catalog Farmasi.

Nu există limită, plafon sau nivel de comandă limită impusă – un alt avantaj de car ebeneficiati dupa inscriere Farmasi. Altfel spus puteţi comanda – spre exemplu – doar o pastă de dinţi şi o cremă. O să primiţi la preţul de catalog reducerea asimilată produselor. Iar la preţul final se adaugă taxa de livrare de 12,99 lei.

Orice comandă Farmasi de peste 190 lei beneficiază de transport gratuit prin curier rapid.

Set Bun Venit Farmasi

Inscriere Farmasi

Vă oferim cea mai bună soluţie pe acest site de coordonator pentru inscriere Farmasi. Pe site-ul nostru găsiţi un formular de înscriere cu două opţiuni. Este vorba de kit de start cu 15 produse la 63 de lei cu transport inclus. Sau un catalog pe care il veţi primi prin poştă. Ambele opţiuni sunt disponibile în formularul de înscriere.

Pentru a veni în sprijinul clienţilor şi consultanţilor am formulat aceste două opţiuni. Este necesar sa alegeți la înregistrare (prin bifă) una dintre aceste opţiuni. Dacă alegeţi kitul de start nu mai este nevoie sa bifaţi pentru catalog Farmasi. În pachetul de start aveţi şi un catalog Farmasi.

Atât kitul de start cît şi catalogul – una din două – pentru care puteţi opta la înregistrare vă ajută să cunaoşteţi mult mai bine produsele cosmetice ale firmei.

Kit de start Farmasi

Acest pachet de bun venit îl puteţi comanda chiar la inscriere. Formularul de înregistrare de pe acest site are integrată, cu bifă, opţiunea de a selecta la înscriere kitul de start cu 15 produse.

Setul de “Bun venit” poate fi comandat o singura data si doar dupa inregistrare, in prima comanda. Acest kit are un preţ special de 49,99 lei in loc de 209 lei (reducere 80%) la care se adaugă taxa de curier rapid de 12,9 lei.

Primiţi în colet: un catalog, 6 mostre parfum, un şampon cu ingrediente naturale, un ruj mat, o cremă îngrijire ten, o mască detoxifiantă, un gel de masaj, o pastă dinţi, un detergent lichid concentrat, un ghid îngrijire ten.

Kit start Pharmasi Cosmetics

Programul de bun venit

Primele 4 luni sunt foarte importante după înscriere. În această perioadă pot fi realizaţi cei mai importanţi paşi pentru colaborarea cu firma. Dacă reuşiţi să vă dezvoltaţi în aceste (prime) patru luni veţi obţine certitudini că veţi dezvolta o echipă şi o să aveţi succes.

Dacă în fiecare lună din cele patru după înscriere veţi face comenzi (în fiecare lună şi campanie) de minim 150 lei veţi primi produse cadou.

Faceţi comandă în fiecare lună şi veţi primi de fiecare dată un cadou dacă depăşiţi 150 lei preţul comenzii.

Pragramul de bun venit Farmasi

În prima lună, după prima comandă (de minim 150 lei) se primeşte cadou un ruj si un rimel Zen. A doua lună, o nouă comandă (de minim 150) cadou o apă de parfum. A treia lună doua creme terapeutice absolut speciale (o cremă cu aloe şi o cremă de mâini Dr. Tuna).

A patra luna cadou doua creme de îngrijire pentru comanda de minim 150 lei. În imaginea de mai sus aveţi aceste patru cadouri pe care le puteţi primi dacă repetaţi patru luni la rând comenzi de 150 lei.

Catalog online

Primul catalog Farmasi a fost publicat în iunie 2019. Este prima broşură a firmei publicată în limba română, în România. Această primă broşură este valabilă o perioadă mai mare. Îl puteţi consulta în fereastra de mi sus. Valabilitatea acestui catalog cosmetice este până în luna august 2019.

Pe acest website veţi găsi permanent cel mai recent Catalog Farmasi. Încercăm să le punem la dispoziţie în două formate. Atât în format video cât şi în format online. Astfel puteţi consulta oricând şi oriunde produsele cosmetice ale firmei.

Comanda Farmasi

Comanda Farmasi se realizează doar din magazinul online din contul personal. Este vorba despre o afacere MLM care se dezvoltă prin intermediul acestui magazin online de produse cosmetice.

Venim în ajutorul tuturor celor care doresc sa ştie mai clar cum se efectuează comanda. Mai jos aveţi un clip video. Mai exact aveţi explicaţii pentru a întocmi o comandă din contul personal.

Despre Farmasi

Farmasi Cosmetics e Pharmasi pentru România. Inscriere si catalog. Comanda Farmasi prin Pharmasi Cosmetics. Catalog online pentru toate dispozizivele conectate la internet. Este singura şi cea mai bună soluţie pentru înscriere, comandă sau înregistrare pentru a primi catalogul gratuit.

Despre Farmsi
  • Despre Farmasi
5

Despre Farmasi

Farmasi Cosmetics e Pharmasi pentru România. Inscriere Farmasi Romania si catalog. Comanda Farmasi prin Pharmasi Cosmetics. Catalog Farmasi online pentru toate dispozizivele conectate la internet. Este singura şi cea mai bună soluţie pentru înscriere, comandă sau înregistrare pentru a primi catalogul gratuit.
Vă oferim cea mai bună soluţie pe acest site de coordonator pentru inscriere Farmasi. Pe site-ul nostru găsiţi un formular de înscriere cu două opţiuni. Este vorba de kit de start cu 15 produse la 63 de lei cu transport inclus. Sau un catalog pe care il veţi primi prin poştă. Ambele opţiuni sunt disponibile în formularul de înscriere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*